Airconditioning

Wie wil nu niet de verkoeling van een airco tijdens warme zomerdagen!
Met airconditioning kunt u een aangenaam binnenklimaat creëren. Hiervoor gebruiken we hoogwaardige producten van Mitsubishi, Samsung en  Panasonic. Deze systemen kunnen als “stand-alone” airco worden opgesteld maar ook onderling gekoppeld worden tot een geheel. Van Marum Installateurs installeert airco’s in heel Groningen, Friesland en Drenthe.

De airco warmtepomp is zeer zuinig
Airco systemen zijn zeer geschikt om energiezuinig te koelen en te verwarmen en zijn toepasbaar op kantoor maar ook bij u thuis. Een airco is niets anders dan een warmtepomp. Deze pomp kan de energie (warmte) van binnen naar buiten pompen of andersom. Hierdoor is de airco geschikt voor koelen en verwarmen.

Omdat de warmtepomp heel efficiënt werkt kunt u tot 5x meer energie beschikbaar maken dan u nodig hebt om de pomp te laten draaien. Kortom, u krijgt 5 keer zoveel energie terug als u er in hebt gestopt!

Bedrijven
In heel Groningen, Friesland en Drenthe realiseren wij Airconditioning in grote gebouwen door luchtbehandelsystemen van koeling te voorzien. Zo zorgen wij voor een perfecte klimaatbeheersing in woningen, bedrijven, zorginstellingen, horecagelegenheden en scholen.

Behalve energiezuinigheid van de airco betaalt ook een verhoogde productiviteit van de medewerkers een investering in airconditioning dubbel en dwars terug!

Vakmanschap
Van Marum Installateurs plaatst koelinstallaties met eigen monteurs en is STEK gecertificeerd. Deze certificering houdt in dat we bewezen vakkundig zijn en aan koelinstallaties (lees: airco’s) met F-gassen mogen werken. Voor u de garantie dat een vakbekwame monteur uw airco plaatst, installeert, en onderhoudt.

Op zoek naar advies of een offerte?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!