Laadpaal voor elektrische auto’s

Elektrisch rijden neemt een enorme vlucht!

Er rijden steeds meer elektrische auto’s en hybriden op het Nederlandse wegennet. Deze auto’s hebben een laadstation of laadpaal nodig om bij te tanken. Het laden van een elektrische auto kost al gauw meer dan 1 uur tijd en zal op heel andere plaatsen en momenten gebeuren dan u met benzine-auto’s gewend bent.
Het meest praktisch is op de plaats waar u voor langere tijd geparkeerd staat; Thuis in de garage, op de parkeerplaats bij uw werk of het bedrijf dat u bezoekt, de supermarkt of het winkelcentrum.

Hiervoor zullen in de toekomst nog heel veel voorzieningen gerealiseerd moeten worden.

Als servicedealer van de EV box zijn we u hierbij graag van dienst.

Wij leveren en plaatsen alle soorten apparaten, met eenvoudige start/stop knop, tot systemen met een betaalkaart en volledig geautomatiseerde backoffice waarmee de  financiële afhandeling van de tankbeurt wordt geregeld. Al onze laadpalen hebben een europees gestandaardiseerde stekkeraansluiting (mode 2). Dus geen gedoe met afwijkende stekkers of verloopstukken.

 

standaard stekkeraansluiting type 2

Homecharger

Het “Home Charger” wandmodel koopt u al voor  € 875,- exclusief btw en montage

Bovendien kunt u dan gebruik maken van een GRATIS voucher code die recht geeft op een gratis ‘schouw’

Onze demo laadpaal staat opgesteld bij Energy expo in Groningen. Hier wordt u onafhankelijk  geïnformeerd over elektrisch rijden!

Een aanvraag voor een laadpaal bij u in de buurt aan de openbare weg kunt u indienen bij de stichting E-laad. Deze stichting geeft op haar site overigens nog veel meer informatie over elektrisch rijden.

Op zoek naar advies of een offerte?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!