Service en Onderhoud

Van Marum biedt een totaalpakket aan diensten op het gebied van service en onderhoud. Voor alle disciplines kunt u bij ons terecht. Voor u is het erg belangrijk dat uw technische installaties optimaal werken. Daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op ons speciale storingsnummer.

Wij bieden een landelijke dekking zodat onze monteurs snel bij u zijn om de storing te verhelpen. Met ons team van vakbekwame monteurs op het gebied van elektrotechniek, verwarming, waterleiding, airco en nog veel meer zijn wij een stabiele partner voor uw service en onderhoud in bijvoorbeeld de zorgsector, het onderwijs, de overheidssector, het midden- en kleinbedrijf, woningbouwverenigingen, VvE (Verenigingen van Eigenaren) en voor particulieren.

Momenteel voeren wij al service en onderhoud uit voor o.a. OSP en Boekema. Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden zijn wij in het bezit van de benodigde certificaten en erkenningen, waaronder VCA, KvINL, STEK en BRL-100 (voormalig F-gassen). Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf.

Bel of mail ons voor een voorstel op maat.

Bent u op zoek naar jaarlijks onderhoud voor uw CV ketel of installatie thuis of op werk? Klik dan hier voor een passend onderhoudsabonnement.

Op zoek naar advies of een offerte?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!