Zonne-energie

Zonnepanelen zijn inmiddels een vertrouwd beeld in onze woon- en werkomgeving. Steeds meer particulieren en ondernemers kiezen voor zonnepanelen om de fors stijgende energieprijzen te ontlopen. Met een eenmalige investering besparen ze maandelijks veel geld en draagt u bij aan duurzame enerigieopwekking. Dat wilt u toch ook?Met behulp van zonne-energie kunt u uw eigen groene energie gaan maken. Hieronder ziet u een opstelling met 4 panelen. Deze panelen leveren u bij direct zonlicht maar ook bij bewolkt weer energie. Deze energie kunt u zelf gebruiken en als u het niet gebruikt dan wordt het teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. De meter draait dan terug!

Klik hier of bel 050-3120795! Wij vertellen u er graag meer over.

Eenvoudig zelf te monteren op plat of schuin dak. Of laat het doen.

Wat kost een zonne-energie systeem?
Wat kost een zonne-energie systeem?
Voorbeeld incl BTW
18 panelen a 250WP met regelaar 7500,-
Subsidie*
-0
* op dit moment zijn de subsidies beperkt en soms per gemeente wisselend. Bel voor meer info.

Hoe werkt het?

Als zonlicht op een zonnecel valt, neemt de cel een aantal lichtdeeltjes (fotonen) op. Ieder foton bevat een kleine hoeveelheid energie. Wanneer een foton wordt opgenomen, wordt een proces gestart waarbij in het materiaal van de zonnecel een elektron wordt vrijgemaakt. Omdat beide zijden van een zonnecel elektrisch met elkaar zijn verbonden, zal er een stroom gaan lopen wanneer een foton wordt opgenomen. De zonnecel produceert nu elektriciteit die direct kan worden gebruikt.

Wat levert het op?

De zonnepanelen leveren per jaar zoveel energie op dat u in 10 jaar de aanschafprijs hebt terugverdiend! Dat betekent een rendement van 10% op uw investering!
Bovendien kun u met PV panelen het Energielabel van uw woning verbeteren!

Zonne panelen met vrij zicht op het zuid-oosten tot zuid-westen presteren dus het beste!

Opnemen

Onze specialisten bekijken zorgvuldig de gegevens van uw woning en het energieverbruik. Wij berekenen vervolgens de jaarlijkse elektriciteit die zonnepanelen voor u opwekken en de maandelijkse besparing die dit oplevert op uw huidige woonkosten. We kunnen u dan meteen vertellen hoeveel de opbrengst van de zonnepanelen is. U zult nog lang geld besparen!

Te duur? En toch panelen?

De aanschaf van zonnepanelen kán financieel een struikelblok zijn. Via ons kunt u echter zonnepanelen voor €1,- aanschaffen en laten plaatsen! U betaalt de aankoop van uw zonnestroom installatie met de maandelijkse besparing op de energiekosten. Ook voor het huren en kopen van topkwaliteit zonnepanelen en top service bent u bij ons aan het goede adres!Klik hier of bel 050-3120795! Wij vertellen u er graag meer over.

Op zoek naar advies of een offerte?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!